Program


ElőadáSOKK - Al Ghaoui Hesna - Bátran élni

ElőadáSOKK - Al Ghaoui Hesna - Bátran élni

Bátran élni, bátran félni – Al Ghaoui Hesna újságíró, riporter előadása

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 19. hétfő, 18:30

Vajon miért félünk annyira a félelemtől? Hogyan tud hajtóerővé válni ez az érzés? És mikor hozza ki a legjobb vagy éppen a legrosszabb oldalunkat?
Al Ghaoui Hesna Prima Primissima díjas újságíró, televíziós riporter az elmúlt tizenöt évben több mint húsz országból, köztük számos háborús terepről tudósított, ahol megdöbbenve figyelte meg a félelem pszichés és fizikai hatását, nemcsak a rettegő lakosságon, hanem a katonákon, a többi újságírón és saját magán is. Elkezdett alaposabban foglalkozni a témával, kutatókat keresett fel, hogy megtudja, mi történik az agyunkban, az izmainkban, amikor félünk, és világhírű szociálpszichológusokat kérdezett arról, hogyan vehetjük észre, ha a félelem alattomosan elkezdi irányítani a szokásainkat, viselkedésünket.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel