Program


Esszencia: Elindultunk a nagy útra - Rendhagyó évzáró népzenei koncert

Esszencia: Elindultunk a nagy útra - Rendhagyó évzáró népzenei koncert

Esszencia: Elindultunk a nagy útra
Rendhagyó évzáró népzenei koncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 29. péntek, 19:30

Csík János (népi ének, hegedű), Lakatos Róbert (klasszikus brácsa, hegedű), Balogh Kálmán (cimbalom), Kacsó Hanga Borbála (ének), Kunos Tamás (népi brácsa), Kováts Gergő (szaxofon, klarinét, fuvola), Bognár András (nagybőgő)

Az Esszencia a magyar zenei élet különleges formációja, tagjai a népzene, a jazz, illetve a klasszikus zene világában önállóan is kiemelkedő teljesítményt nyújtó, jeles előadó- és zeneművészek. Az Esszencia nem hasonlítható más, hagyományos népzenét játszó zenekarokhoz, hiszen célja nem kevesebb, mint a klasszikus és a jazz műfajok elegyítése a világon egyedülálló népzenei motívumkincsünkkel. Igazi kuriózumként az együttes a három különböző zenei stílus ötvözetét újszerű hangzásvilágban megalkotott örömzenén keresztül tárja közönség elé. Koncertjeik során a Kárpát-medence különböző nemzeteinek autentikus népzenéjét kiegészítve megszólalhatnak részletek többek közt Bach vagy Bartók zeneműveiből, s mindehhez a fűszert a népzene alapú jazz adja. Az Esszencia koncertjeinek különleges atmoszférája van. Zenéjük elgondolkodtat, kikapcsol, felszabadít.

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel