Program


Feledi János - Feledi Project: Psyché

Feledi János - Feledi Project: Psyché

Weöres Sándor Psyché című műve ihlette táncelőadás egy különös és féktelen szabadságvággyal megáldott nő kétségbeesett küzdelmét mutatja be a szerelem és az élet teljességéért.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 10. péntek, 19:00

A nő sorsa, hogy testi és lelki szenvedélyének, szerelmének tárgyát, beteljesülését csak két különböző férfiben képes megtalálni. Ez hová vezethet…?

Előadók: Horváth Zita, Bajári Levente, Feledi János
Díszelt-látvány: Minorics Krisztián, Matisz Gábor
Jelmez: Henez Mariann
Dramaturg-rendezőtárs: Lisztóczky Hajnal
Fény: Hepkó Miklós
Rendező-koreográfus: Feledi János

Az előadás 16 éven felüli nézőinknek ajánlott!


A Feledi Project létrehozója Feledi János táncművész. Tanulmányait a Magyar Táncművészeti Főiskola klasszikus balett szakán végezte, pályáját a Győri Balett tagjaként kezdte, majd négy évig volt a Budapest Balett szólótáncosa, koreográfusa. Balettmesteri diplomájának megszerzése után a PR-Evolution Dance Company és a BaDora Dance Company tagja volt. Önálló koreográfiával 2010-ben jelentkezett: ezek után alakult a Feledi Project.  Koreográfiáiban egyedi módon ötvözi a klasszikus balett-alapokat a modern tánc elemeivel, célja sajátos formanyelvén minőségi produkciókat létrehozni magasan kvalifikált művészekkel. A Feledi Projectet 2014-ben a Magyar Táncművészek Szövetsége és a Magyar Koreográfusok Társasága tagjai köré választotta, Feledi János alkotói munkáját 2015-ben Fülöp Viktor ösztöndíjjal jutalmazták.

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel