Program


FitBody Professional Fitness nap
2

FitBody Professional Fitness nap

A FitBody Professional rendezvény egy olyan Fitness nap, mely évente kétszer kerül megrendezésre. A szakma legkiválóbb hazai és külföldi előadói tartanak edzéseket az eseményre látogatóknak.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 13. vasárnap, 10:00


- fogyni szeretnél?

- szeretnél kipróbálni új edzésmódszereket?

- te is részese akarsz lenni egy fergeteges hangulatú Fitness napnak ?

- érdekelnek az újdonságok ?

- szeretnél híres külföldi és hazai edzőkkel edzeni? Mint például : Katus Attila , Borsos Péter, Alex Manzo (Olaszország), Alexandra Kobalinova (Ukrajna), Salvatore Nocerino (Olaszország) , Kovács Erika, Kutasi Kelly.....és még sokan mások.

- szeretnéd fejleszteni állóképességedet ?

- szeretnél feltöltődni energiával , hogy jobban bírd a hétköznapokat?

- feszes fenék , lapos has a célod ?

- vagy csak szeretnél részt venni egy szuper hangulatú fitness napon , ahol jó a társaság , és csupa sportot kedvelő emberrel veheted körbe magadat ?

Amennyiben bármelyikre IGEN volt a válaszod, akkor ott a helyed. Vedd meg most a jegyedet !

A FitBody Professional Fitness Nap célja nem csak a sport szerelmeseinek kényeztetése, hanem felhívni a figyelmet az egészséges életmód és a mozgás fontosságára. A fergeteges hangulatot a profi edzőgárda mellett, a szuper zenék és az évről-évre egyre növekvő, lelkes érdeklődőtábor garantálja!

A különböző aerobic-irányzatokon túl, számos kiállító termékeivel is megismerkedhetsz, akik szintén mind az egészséges életmódot támogató kellékekkel ismertetik meg a közönséget.

A Fitbody Professional kongresszus egyre többféle mozgásformának ad teret (alakformáló, Box , dance, step, Best Body, BodyArt, ABC,funkcionális köredzés), így bárki kipróbálhatja a legújabb mozgásirányzatokat, sőt, magát, a FitBoy Professional által kínált edzésmódszert is  Ha részese akarsz lenni Te is a Fitbody életérzésnek, akkor látogass el a FitBody Professional Fitness Napra 2018 május 13-án .

Fontos Információk:

- A FitBody Professional Fitness napon (2018 május 13.) Saját felelősségére vesz részt.
Tudomásul veszi hogy a Rendezvényen időtartama alatt, annak helyszínén ért esetleges sérülésekért,megbetegedésért,balesetért, sem a helyszín tulajdonosát, sem a rendezvény szervezésében és megvalósításában résztvevő céget felelősség nem terheli.
 
- a jegyek megvásárlásával a látogatók tudomásul veszik és hozzájárulnak ahhoz, hogy fényképek, videók készülhetnek róluk, és azok közlésre kerülhetnek.
 
- a jegyet mindenképen hozd magaddal kinyomtatva, anélkül sajnos nem tudsz belépni a rendezvény területére

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Győrben ünnepel a legendás gitáros, Michael Schenker!

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel