Program


FőnixFitt 2018

FőnixFitt 2018

Kezdd fitten az újévet! Kelet-Magyarország legnagyobb fitnesz rendezvénye 3.000 m2-en csupán egy mozijegy áráért!  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 13. szombat, 20:00


2018. január 13-án második alkalommal várja a sportolni vágyókat hazánk egyik legnagyobb csarnoka. A Magyar Sport- és Életmódfejlesztő Klaszter, valamint a Debreceni Sportcentrum Kft. által 2017-ben hagyományteremtő szándékkal életre hívott esemény ezúttal is igazi nagyágyúkat vonultat majd fel. A nagyszínpadon várhatóan ismét megizzasztja majd a közönséget az Arnold Classic Europe-győztes, kangoo-Guinness-rekorder Sifter Tímea és csapata, valamint a fitnesz világ- és Európa-bajnok Béres Alexandra.

 

A férfi vonalat a világ- és Európa-bajnok sportoló, aerobik szakedző, életmód tanácsadó Katus Attila órája erősíti majd a régióban hiánypótlónak számító rendezvényen, ami egyszerre szól azoknak, akik eddig még nem fordítottak kellő figyelmet testük karbantartására, továbbá akik napi vagy akár heti rendszerességgel mozognak.

 

Debrecen város támogatásával, a Debreceni Egyetem Sporttudományi Intézetével és a Sportdiagnosztikai, Életmód- és Terápiás Központtal összefogva a szervezők célja továbbra is az, hogy egy szabadidő-, és tömegsport rendezvényen keresztül a sportot, a mozgást, a testedzést népszerűsítsék, hangsúlyozzák egészségmegőrző szerepét.

 

A nagyszínpados programok mellett a legnépszerűbb debreceni fitneszklubok standjai, továbbá workshopok, szakmai kiállítók, egészségügyi szűrőprogramok, életmód tanácsadás, az egész napos aktivitásban elfáradókat pedig pihenősarok is várja.

 

Információ: www.fonixfitt.hu

kapunyitás: 08 óra

 

A szervező a rendezvényre vonatkozó mindennemű változtatás jogát fenntartja!

 

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel