Program


Forrás | Rögeszme

Forrás | Rögeszme

A Budapest Kortárstánc Főiskola estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 29. kedd, 20:00

20:00, Nagyterem
Forrás

Rendező: Angelus Iván
 
A darab 2008-ban került először színre a Trafóban. Az új darab az eredeti előadás újra alkotása: "reset". A koncepció, az alkotói módszer, a struktúra, a zene, a díszlet – az eredeti. A szereplők, álmaik, az álmok hangfelvételei, a megvágott szövegek ritmusa, a szövegek alapján készült mozgásanyagok és azok kompozíciói újak.

Rögeszme
Koreográfus: Tijen Lawton

Ajánlatunk


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel