Program


FRÖCCS Bakó Tihamérrel - Döntöttem! Vagy mégsem? - Döntéseink mechanizmusa

FRÖCCS Bakó Tihamérrel - Döntöttem! Vagy mégsem? - Döntéseink mechanizmusa

A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál.
FRÖCCS Bakó Tihamérrel - Döntöttem! Vagy mégsem?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 4. vasárnap, 19:00

Milyen egyetemre menjek? Kivel randizzak? Melyik állásajánlatot utasítsam vissza? Váltsak munkahelyet vagy mondjak igent az előléptetésre? Szakítsak? Megházasodjak? Melyik iskolába menjen a gyerek?


A március 4-i Fröccsön Bakó Tihamérrel beszélgetünk és játszunk a döntéseink mechanizmusáról. Mi befolyásol, amikor egy fontos kérdésben dönteni kell: az érzelmek vezérelnek, a pillanatnyi hangulat alapján döntünk, vagy racionálisan, megfontoltan, a lehető legtöbb opciót és körülményt mérlegelve? Van, aki mások helyett dönt, és van, aki helyett mások döntenek. Miért döntenek néhányan könnyen és mások miért képtelenek döntéseket hozni. Hogyan viszonyulunk később a rossz döntéseinkhez? Megoldások, válaszok, és persze újabb kérdések várnak márciusban, a nézők ötletei alapján.

Ajánlatunk


A Rumini Berg Judit, a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének legismertebb műve, amit több ezer gyermek olvas kötelező irodalomként, alsótagozatban.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ajánló


„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel