Program


Garantált vezetés

Garantált vezetés

Garantált idegenvezetések
A tavalyi nagy sikerű idegenvezetésekhez hasonlóan idén is szeretettel várjuk az egyéni érdeklődőket garantált idegenvezetéseinkre!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 28. szerda, 16:00

A túra során megismerheti a hazai neoreneszánsz építészet egyik legszebb alkotásának, az Ybl Miklós által tervezett Várkert Bazárnak múltját és jelenét. Azidegenvezetéssorán az épület azon részei is bejárhatók, amelyek a nagyközönség számára nem vagy csak részben látogathatók! Szakképzett idegenvezetőink agarantálttúrán magyar nyelven mutatják be a látogatóknak a Várkert Bazárt a Testőrpalotától a Neoreneszánsz kerten át a Déli palotákig. Agarantáltvezetéseink időpontjain lehetőség van angol/francia nyelvű egyéni vezetésre is – ehhez azonban előzetes jelentkezés szükséges!

Indulás: a Jegy és Turisztikai Információs Iroda elől (Várkert Bazár főbejárat)
 

Ajánlatunk


Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel