Program


Góbé Zenekar 10 - Akusztikus, autentikus

Góbé Zenekar 10 - Akusztikus, autentikus

Akusztikus, autentikus
Góbé Zenekar 10

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 26. kedd, 19:00

Tízéves fennállását ünnepli idén ősszel a Góbé Zenekar. Tagjai még középiskolásként találkoztak egy koncert ürügyén, később azonban közös együttest alapítottak, amellyel szinte azonnal belevetették magukat a budapesti underground folkéletbe. Később mindannyian a Zeneakadémián folytatták klasszikus és népzenei tanulmányaikat, így otthonosan mozognak úgy az autentikus népdalok, mint a bartóki feldolgozások világában. Az elmúlt évtizedben a táncházaktól a Szimpla Kerten át a Müpa hangversenyterméig számtalan helyen léptek fel, egyaránt lelkes résztvevői voltak a különböző népzenei és könnyűzenei fesztiváloknak. Eddig két lemezük jelent meg, amelyeken a tradicionális népzenei vonal ápolása mellett egyéni megoldások is megjelennek. Céljuk divatba hozni a népzenét, átlépve a stílusok és kategóriák határait. Talán az együttes egyik tagja, Kiss-B. Ádám foglalta össze a legfrappánsabban a Góbé Zenekar munkásságát: „Legszívesebben ilyen zenét hallgattunk volna. S mivel nem volt ilyen, hát megcsináltuk mi.”

Ajánlatunk


A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

Norrison bankigazgató a pihenésére készülődik, amikor a családjánál vendégeskedő lány – jónevű amerikai milliomosházaspár egyetlen gyermeke – vészhelyzetet jelent be: férjhez ment.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a…

Otto Hahn német kémikus éppen a Nobel-díj átvételére készül 1946-ban Stockholmban. Pár órával a ceremónia előtt szállodai lakosztályába betoppan Lise…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel