Program


Gray Box: ALLEYEZON__ / Be SpectACTive!

Gray Box: ALLEYEZON__ / Be SpectACTive!

Intimitás, szexualitás, érintés és érzékelés egy performatív térkísérletben. Az ALLEYEZON___ brutálisan erős atmoszférát teremt a videó, az installáció, a zene, a fény design és a divatperformansz elemeivel, miközben tabuk nélkül járja körül az erotikához és a szexuális fétisekhez fűződő kérdéseket.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 28. kedd, 20:00

Az előadás egy olyan térbe invitálja közönségét, amely a különböző médiumok és művészetek keresztmetszetében áll. Ebben a különleges térben teszi fel művészeti és tapasztalati kérdéseit:
Hogyan léphetünk kapcsolatba egymással érintés nélkül? Hogyan hat a videóművészet a térre? Kiterjeszthetjük-e a képszerkesztés eszközeit, a tér és az idő dimenziójára?

E kérdésekhez nemcsak az elődás szemlélése által kerülhetünk közelebb, hanem részvételi formában is: a produkció második része interaktív.

A Gray Box egy művészkollektíva a vizuális művészetek, a performansz és a divat határán. Működésükben elsődleges fontosságú a kollektív kreativitásra épülő munkafolyamat, melynek alapja a kísérletezés, valamint a különböző művészeti területek közötti átjárási lehetőségek vizsgálata és átlépése.

Bővebb infó: http://www.grayboxprojects.com/

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

vígjáték két részben

Ajánló


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel