Program


HAIR musical két felvonásban Újpest Színház 2018 tavaszi bérlet 4.

HAIR musical két felvonásban Újpest Színház 2018 tavaszi bérlet 4.

James Rado és Gerome Ragni, Galt Macdermot: Hair
zenés vígjáték két részben (Sziget Színház előadása)
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 5. szombat, 19:00

HAIR musical két felvonásban
Újpest Színház
2018 tavaszi bérlet 4.

A musical a ’68 életérzést tükrözte, a hippik, a „virággyermekek” életstílusát vitte színpadra: Lázadásukat a szexuális szabadságért, tiltakozásukat a vietnámi háború és harcukat a társadalmi kötöttségek ellen. Mindez ma már történelem, azonban a musical azóta klasszikussá és világsikerré vált. A zseniális zene átmentette a Hairt az utókornak, hiába szűnt meg a darab napi aktualitása.

Aki esetleg nem hallotta az eredeti musicalt, az Milos Forman korszakalkotó filmjéből megismerhette az azóta már világsikerré vált dalokat.

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel