Program


HAMUPIPŐKE - Majoros Ági Bábszínháza

HAMUPIPŐKE - Majoros Ági Bábszínháza

Egyszemélyes bábelőadás kicsiknek és nagyoknak

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 6. vasárnap, 11:00

Az előadásból kiderül, hogyan talál rá Hamupipőkére a boldogság a sok megpróbáltatás után. Mostohája és fogadott testvérei állandó leckéztetései, intrikái,hisztik sorozata, na és a félreértések garmada ellenére végül egy különös véletlen segítségével eljut, az áhított bálba ahol találkozik egy délceg fiúval… A sok viszontagság ellenére Hamupipőke mégsem kiszolgáltatott, ugyanis sose veszti el hitét, jókedvét, álmait. Így hát megsegíti az élet, bátorítja a sors, öleli, felemeli, hercegnővé varázsolja a szerelem és végül minden jóra fordul! A jól ismert történetet ezúttal bábjáték formájában lehet látni.

Író: Szabó Attila

Díszlettervező: Mátravölgyi Ákos

Bábok: Kiss Etele Attila

Zeneszerző: Nagy Szabolcs

Jelmez: Fekete Anetta

Játssza és rendezte: Majoros Ági

Az előadás időtartama kb. 45-50 perc.

3 éves kortól ajánlott.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű távol-keleti és európai turnén vett részt.

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel