Program


Hangszervarázs - fafúvósok

Hangszervarázs - fafúvósok

Hangszercsoportok játékos bemutatása. 4 éves kortól 10 éves korig ajánlott.
Csoportban vagy szülőkkel érkező gyerekek számára hangszercsoportok bemutatói óvodás és kisiskolások számára, hétfőnként és hétvégenként.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. január 8. vasárnap, 10:30

Közönségünket apró lépésenként tanítjuk meg a színházba járási, illetve zenehallgatási szokásokra. Interaktív játékok segítségével jutunk közelebb az opera- és balettelőadások nélkülözhetetlen alapjához: a zenéhez, vagyis az ezt létrehozó zenekari hangszerekhez. 
Házigazda: Nagy Mária, az Operaház zenekari művésze 
Már 1985 óta a Ház „lakosa”; szívesen osztja meg mindenkivel az Operaház iránti szeretetét, ismeretét.
Helyszín: Operaház
Időpontok:
Az előadások hétfőnként 9:30 vagy 11:00 órai kezdettel illetve hétvégenként 10:30 vagy 12:00 órai kezdettel kerülnek megrendezésre.
 

Ajánlatunk


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel