Program


Hétköznapi őrületek

Hétköznapi őrületek

Petr Zelenka: Hétköznapi őrületek
cseh komédia
A Thália Színház saját előadása.
Bemutató: 2014. december 6.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 15. vasárnap, 19:00

Prága a rendszerváltás után. Mintha felnőni, megöregedni, szeretni, élni – újra kellene tanulni mindent. Lírai komédia rengeteg humorral rólunk, akik közelről talán kicsit bolondnak látszunk, és távolról lehet, hogy nem is látszunk egyáltalán. - See more at: http://www.thalia.hu/index.php/main/program/hetkoznapi-oruletek_3124#sthash.Qf4DGPce.dpuf

Prága, évekkel a rendszerváltás után. Mintha felnőni, megöregedni, szeretni, élni – újra kellene tanulni mindent. Petr egy éjjel elindul, hogy visszaszerezze a szerelmét, Janát. Ha el sem indul, Jana visszatalált volna hozzá magától. De Petr, a prágai Don Quijote mulatságos és megrendítő útján, hóbortos alakok és mágikus tárgyaik forgatagán át addigra messze jár. Csak a kérdés marad utána: hol az őrület, bennünk vagy körülöttünk?
Lírai komédia rengeteg humorral rólunk, akik közelről talán kicsit bolondnak látszunk, és távolról lehet, hogy nem is látszunk egyáltalán.

 

A darabot Béres Attila rendezésében láthatja a közönség olyan színészekkel a főbb szerepekben, mint Pindroch Csaba, Molnár Piroska, Szabó Győző és Szombathy Gyula.

Prága, évekkel a rendszerváltás után. Mintha felnőni, megöregedni,szeretni, élni – újra kellene tanulni mindent. Petr egy éjjel elindul, hogy visszaszerezze a szerelmét, Janát. Ha el sem indul, Jana visszatalált volna hozzá magától. De Petr, a prágai Don Quijote mulatságos és megrendítő útján, hóbortos alakok és mágikus tárgyaik forgatagán át addigra messze jár. Csak a kérdés marad utána: hol az őrület, bennünk vagy körülöttünk?
Lírai komédia rengeteg humorral rólunk, akik közelről talán kicsit bolondnak látszunk, és távolról lehet, hogy nem is látszunk egyáltalán. - See more at: http://www.thalia.hu/index.php/main/program/hetkoznapi-oruletek_3124#sthash.KbLrGJ1K.dpuf

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel