Program


Lengyel Sándor - Hogyan Legyél Milliárdos?

Lengyel Sándor - Hogyan Legyél Milliárdos?

Hogyan Legyél Milliárdos? – Decemberi Előadás
Az üzleti modellezés módszere és a legendás vagyon és életstílus születésének összefüggése – egy tanítás, hogy szabad, boldog és eredményekben gazdag legyél.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 12. kedd, 18:00

Mi a köze az üzleti modellezés módszerének a legismertebb magyar sikerember, Gattyán György legendás vagyonához?

Lengyel Sándor eredeti filmes dokumentációkón keresztül mutatja meg a teljes igazságot az elképzelhetetlenül sikeres emberekről, úgy ahogy az valójában megtörtént és most is történik. Egyúttal elindította az exkluzív Akadémiát, ahol konkrétan megtanítja a saját módszerét, amivel bárki milliárdos lehet. Pontosan azt a tematikát, azokat a gyakorlatsorokat és azt a technológiát fogja átadni, amivel Gattyán Györgyöt is azzá tette.

***

A Lengyel Sándor Akadémia a HOGYAN LEGYÉL MILLIÁRDOS témában összesen 2 évig fog menni. Ha kihagysz egy részt az első évben, a következőben bepótolhatod.

“HASZNÁLD A TUDÁSOM”

***

A program után az Előadó “Az ember, aki birodalmat épít” című szeptemberben megjelent könyvét fogja dedikálni. Ha szerencséd van, neked is személyes üzenetet ír.

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel