Program


Lengyel Sándor - Hogyan Legyél Milliárdos? Tréning

Lengyel Sándor - Hogyan Legyél Milliárdos? Tréning

DECEMBER: A KÉPESSÉG, AMI MEGVÁLTOZTAT
Jegyek limitált számban kaphatók.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 14. csütörtök, 10:00

A modellezés módszerével és más eddig ismeretlen technológiák használatával egy ismert magyar vállakozó legendás vagyont szerzett, mások kiugró nemzetközi karriert, és boldog életet élnek.

Ismerd meg, hogy hogyan tanította meg nekik Lengyel Sándor, hogy szabadok, boldogok és gazdagok legyenenek az élet számos területén egyszerre.

A teljes technológiát ezekhez a csodákhoz eddig csak egyvalakinek adta át, de most ez is bárkié lehet.

“Elindítom egy exkluzív akadémiát, ahol konkrétan megtanítom a saját rendszeremet, amivel az emberek milliárdossá válhatnak, de nemcsak vagyonban, hanem lélekben, fejben és életstílusban is.

Pontosan azt a tematikát és technológiát fogom átadni, amivel Gattyánt is azzá tettem. Ő pontosan ezeket tanulva kapta meg a nagy ötletét, amivel aztán egy innovatív garázscéget indított, majd mindössze 10 éven belül milliárdokat keresett.

A gyakorlatok, az egyes üzleti és fejlesztési modellek és a technológiai lépések is kidolgozásra kerültek, és erős próbáknak voltak alávetve, és nagy sikerrel vizsgáztak mindannyiszor.

Ma pedig akár egy nagy nemzetközi cégcsoportnak, akár egy kis létszámú elit cégnek is rendelkezésére állnak a tapasztalatok arról, hogy mit kell tenni az optimális fejlődési ütemhez, és pontosan milyen buktatókat kell közben megelőzni vagy kikerülni.”

Lengyel Sándor Akadémiája a HOGYAN LEGYÉL MILLIÁRDOS témában összesen 2 évig fog menni. Ha kihagysz egy részt az első évben, a következőben bepótolhatod.

“HASZNÁLD A TUDÁSOM!”

***

A program után az Előadó “Az ember, aki birodalmat épít” című szeptemberben megjelent könyvét fogja dedikálni. Ha szerencséd van, neked is személyes üzenetet ír.

***

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel