Program


Hooligans Symphonic

Hooligans Symphonic

A Hooligans és a Szolnoki Szimfonikus Zenekar koncertje a Hangvillában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 2. péntek, 19:00

22 év hooligánkodás után egy napra megkomolyodik a Hooligans és a Szolnoki Szimfonikus Zenekarral csapnak akár a hegedű húrjai közé is. Áthangszerelt slágerek úgy, ahogy még nem hallottuk, úgy, ahogy még sohasem játszották.

Ajánlatunk


Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben is gazdag, különleges előadásban.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


A Medikus Zenekar 2008-ban alakult, tagjai a Semmelweis Egyetem és más hazai felsőoktatási intézmények egykori és jelenlegi hallgatói. A főleg…

2021. június 18-án Gaby Pepito vőlegényével, Brian Laundrie-val útra kelt, hogy valóra váltsák sokak elérhetetlen álmát, és világgá menjenek egy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel