Program


Horgas Eszter fuvolaművész és a ClassJazz Band koncertje

Horgas Eszter fuvolaművész és a ClassJazz Band koncertje

„Vivaldi: Négy évszak és más...”
Horgas Eszter fuvolaművész és a ClassJazz Band koncertje
A koncert hossza 90 perc

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 29. kedd, 19:00


Vivaldi talán legismertebb műve, az eredetileg hegedűre írott 4 versenyműve a Négy évszak igazi programzene, konkrét történettel.
Az eredeti versenyművek mellé, melyeket Horgas Eszter átdolgozott fuvolára, Astor Piazzola, Kodály Zoltán és más kompozíciók társulnak, így egy mai, izgalmas és látványos produkció jött létre.
A tavasz a születés, a fiatalság, a szerelem, a madárcsicsergés, patakcsobogás világát idézi. A második tételben a pásztor álmát őrző kutya a meghatározó. Az álom a halálhoz hasonló dolog, a kutya pedig a halál szimbóluma.
A zárótétel boldog természeti kép, pásztorok, nimfák és előkelő ifjak játszanak.
Az eredeti művek mellé mai tangó és szerelmes dal is társul.

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére…

Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel