Program


Hsin-Ni Liu: Romantikus Triók

Hsin-Ni Liu: Romantikus Triók

Romantikus triók
Hsin-ni Liu (TWN) - zongora; Stephanie Matthews (USA) - hegedű; Reenat Pinchas (USA) - cselló
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 22. vasárnap, 19:00

Gödöllői Királyi Kastély – Díszterem
július 22., kezdés: 19.00

Nyáresti kikapcsolódás a Gödöllői Királyi kastélyban. Az erre az alkalomra ismét összeálló tengerentúli trió kamarakoncertje a zongorairodalomban járatosaknak és a műfajjal még csak ismerkedőknek is maradandó élményt kínál. Az évek óta Magyarországon élő és alkotó zongoraművésznő, Hsin-Ni Liu felsőfokú zenei tanulmányait az Amerikai Egyesült Államokban végezte, itt találkozott a koncerten fellépő másik két kiváló művésszel. Igazi zenei csemege egy igazán idilli helyszínen.

Mendelssohn Piano Trio No.1 in D minor, op.49
Brahms Piano Trio No.1 in B Major, op.8

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel