Program


Hungarian Pink Floyd Show

Hungarian Pink Floyd Show

HUNGARIAN PINK FLOYD SHOW
Koncertfilm örökíti meg az együttes monumentális showját a Csiliben



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 28. szombat, 19:00

A Hungarian Pink Floyd Show kapcsán senkit ne tévesszen meg a "tribute zenekar" címke. Az alapítók, Füchsel Tibor - Füxi (billentyű) és Pozsonyi Tibor - Finki (dob) ugyanis a kezdeti, klubos örömzenélések sikerén felbuzdulva - sőt onnan számos nyugat-európai fellépés után a  belga Spa Tribute Festival 2500 fős közönsége elé is eljutva -,  önálló összművészeti produkciót hoztak létre, amiben nagy szerepe volt a formáció új, fiatal zenészeinek is, akik tehetségükkel és kreativitásukkal szintén formálták a projektet. A nagyszínpadra szánt előadásban ugyanis  Waters és Gilmour  dalainak átélt és pontos interpretációi színházi jelenetekkel, filmrészletekkel, fényművészeti alkotásokkal, különleges effektekkel ötvöződve nyitnak kaput az  újragondolások és - persze - a nosztalgikus átélések felé is.

Április 28-án a Csili színháztermében a szokásosnál is látványosabb showt élvezhetnek ülőhelyeikről a Pink Floyd számainak szerelmesei, hiszen az estéről koncertfilm készül.

A látványról intelligens lámpák sokasága, a lézerfények játéka, a nézőtér mentén mozgó és különleges hatásokat produkáló, hatalmas homorú tükör, fénybábuk csoportja, valamint a Pink Floyd  koncertekről emlékezetes, kör alakú kivetítő gondoskodik.

A felcsendülő dalok hangulatát abszurd filmbejátszások, pörgős klipek és a frontember, Takáts Máté színészi alakításai is illusztrálják.

A főszerep természetesen a Csiliben is a zenéé lesz.  Mivel  a Hungarian Pink Floyd Show muzsikusai a legteljesebb hitelességre törekszenek, a régi nóták megszólaltatásához természetesen bevetik a steel gitárt, a Ludwig üvegdobokat, a harangjátékot és egy  valódi Hammondot is. A Pink Floyd eredeti hangzását elevenítik meg a speciális gitáreffektek és a szépen kidolgozott, több szólamú vokálok is.

A százhúsz perces monumentális előadáson a tribute- zenekar által eddig soha nem játszott Pink Floyd- szerzemények is előkerülnek majd.

Aki szereti az igényes progresszív rockot, és - ha közvetve is - még egy koncertfilm létrehozásának is részese lenne, azt várjuk április 28-án este hétre a Csili Művelődési Központba!

A zenekar tagjai

Füchsel Tibor „Füxi”– billentyűk
Pozsonyi Tibor „Finki” – dob
Takáts Máté – ének, vokál, akusztikus gitár
Takáts Márton „Sapi” – basszusgitár, vokál
Vámos Péter – gitár, steel gitár
Lakatos Ádám – gitár
Schwirg Alexa – vokál

A koncertet megelőzően a művelődési ház aulájában 17 óra 30 perckor fotókiállítás nyílik. A tárlatra  Viczián Pál fotóművész válogatott a legjobb munkáiból. A képeken neves hazai, illetve nemzetközi rock előadók jellemző és ihletett pillanatai.  
 

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

keserves bohózat két részben

Ajánló


Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű,…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel