Program


III. Vallai Fesztivál // Gondolkodom, tehát dalok

III. Vallai Fesztivál // Gondolkodom, tehát dalok

A „Gondolkodom, tehát dalok” semmilyen műfajba be nem sorolható, különleges előadás. Izgalmas, nevetős, zenés, sztorizgatós, elgondolkodós, amilyen én magam vagyok. - Bornai Tibor

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 24. péntek, 20:00

„Zongorázom és énekelek. Két dal között mesélek."
Aki csak a komolyságot kedveli, annak túl vidám lesz ez az este. Aki csak a tréfát, annak túl komoly. Aki ismer, annak ezt nem is kell tovább magyarázni. Aki nem ismer, annak másképp kell fogalmaznom ugyanezt. Aki nem kedveli sem a minden humort nélkülöző komolykodást, sem az agyatlan viccelődést, az jól fogja érezni magát.
Eljátszom egy pár olyan dalt, amit még sosem, egy pár olyat, amit eddig még csak a KFT zenekarral játszottam, és egy pár olyat is, ami legegyszerűbben „a többi dal”-nak nevezhető.

Az előadás 60 perces.

 

A FESZTIVÁLRÓL:

Idén III. alkalommal rendezi meg az RS9 Színház a Vallai Péter Kortárs Előadóművészeti alapítvánnyal közösen a Vallai Péter kortárs előadóművészeti fesztivált, melyre kortárs irodalmi szövegek adoptációjára épülő előadások jelentkezését várták a szervezők. A szép számú pályázatból az előzsűri 11 produkciót válogatott be a fesztivál versenyműsorába. Az előadások november 24. és 26. között láthatók a Rumbach Sebestyén utcában található RS9 Színház termeiben.
Ahogy az előző években, idén is szakmai zsűri ítéli oda a 300.000 Ft-al járó Vallai Péter díjat, a 200.000 Ft-al járó II., illetve a 100.000 jutalommal járó III. díjakat. A fesztiválon idén is lesz közönségszavazás, a fesztivál látogatói szavazhatnak az előzetesen vagy a helyszínen megvásárolt jegyükkel az általuk legjobbnak tartott produkcióra. A közönségdíj értéke 50.000 Ft.

A zsűri tagjai:
Kőváry Katalin (rendező)
Turbuly Lilla (kritikus)
Horváth János Antal (költő, dramaturg, drámaíró)

A fesztiválelőadások egységesen 2000 Ft-ért látogathatók, minden előadásra maximum 50 fő válthat jegyet.

 

 

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel