Program


ImpróKlub előadás

ImpróKlub előadás

Van az emberiségnek egy kicsinyke, de egyre növekvő hányada, akik részt vettek a Momentán egy éves Nyitott Impróképzésén és azóta se bírnak lejönni a cuccról.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 27. szerda, 19:00

Őmiattuk és őbelőlük született az ImpróKlub, ahova az élet legkülönbözőbb területeiről érkező “civil” emberek járnak össze hetente egyszer, hogy együtt játsszanak, nevessenek, tanuljanak, imprózzanak és folytassák, amit elkezdtek. A hangsúly a közös játék örömén van, de néha a közönség előtt is jól esik megmérettetni. Erről szól az ImpróKlub című előadás.


Műsorvezető: Várady Zsuzsi

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ajánló


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel