Program


IRIGY HÓNALJMIRIGY

IRIGY HÓNALJMIRIGY

Mirigy 27 az Arénában!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 10. szombat, 20:00

Mirigy 27!

Újra koncertet ad a 27 éves Irigy Hónaljmirigy zenekar az Arénában. 

Már a koncert címéből is kiderül, hogy nem mindennapi őrületre számíthat az aki 2018. február 10-én ellátogat a Papp László Budapest Sportarénába. A fiúk a sikeres 25 éves évfordulójuk után újra az Arénában lépnek fel, a tőlük megszokott jóhangulat pedig garantált!

Aki járt már valaha Irigy Hónaljmirigy koncerten az pontosan tudja, hogy hatalmas show-ra, valamint sok nevetésre számíthat.

A szuperkoncerten a zenekar megújult műsorral és látványvilággal lép színpadra. A koncert során felcsendülnek  a legnagyobb  slágereik, például: a Mirigy Himnusz, Karel Gott paródia, vagy a legújabbak: Halott Pénz paródia, Alma paródia.

Aki teheti ne hagyja ki a 2018-as év egyik legnagyobb koncertélményét!

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel