Program


Járvány / Eggyel többen! - Ifjú Koreográfusok Fóruma - Közép-Európa Táncszínház

Járvány / Eggyel többen! - Ifjú Koreográfusok Fóruma - Közép-Európa Táncszínház

A Közép-Európa Táncszínház előadása
Az Ifjú Koreográfusok Fóruma programsorozat demonstrációja
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 28. szombat, 19:00

Az IKF egy 2013-ban indult tehetséggondozó- és kutatóprogram, melynek elsődleges célja a koreográfusi utánpótlás lehetőségeinek javítása, a fiatal koreográfusok helyzetbehozása.
A legjobban sikerült bemutatkozások alkotói nem egyszer újabb lehetőséget kaptak, hogy tehetségüket kibontakoztathassák a KET táncművészeivel.

A nyertesek egy hétig dolgozhatnak a KET táncosaival, a hét végén pedig nyilvános bemutatót, demonstrációt tartanak színházi körülmények között. A táncművészek közé idén először a Magyar Táncművészeti Egyetem moderntánc szakának végzősei is meghívást kapnak.

Samu Kristóf: Járvány

A történet középpontjában a mai kor elbutulása, az agymosott társadalom áll. A járvány a felgyorsult világ szüleményeitől való függőséget jelenti. De vajon mi lehet Isten haragja ránk nézve? Fiatalok fiatalokról, nem csak fiataloknak.

Szarvas Krisztina: Eggyel többen!

Mindannyiunk életében megtörtént már, hogy úgy éreztük, az adott helyen és időben eggyel többen vagyunk, mint kellene. Mindannyiunk életét befolyásolják a világ dolgai: alkalmazkodunk a zenéhez, amit hallunk, elfogadjuk a habitust, amibe bekategorizálnak minket. De vajon ez így is marad?

Táncművészek: Dunai Bettina, Hargitai Mariann, Horváth Adrienn, Jakab Zsanett, Füzesi Csongor,
Nagy Csaba Mátyás, Mádi László, Kovács Péter, Nyeste Adrienn, Golubkovics Gergő, Taba
Benjamin, Hoffmann Luca, Szilvási Anna, Stupek Míra
Technikus: Fogarasi Zoltán
Koreográfusok: Samu Kristóf; Szarvas Krisztina

Ajánlatunk


François Leleux a világ egyik legjobb oboaművésze, egyszersmind kiváló karmester. A Nemzeti Filharmonikus Zenekarhoz az utóbbi években úgyszólván „hazajár”: koncertjei rendre lelkes sikert aratnak és visszahívást eredményeznek. Pályája igen korán kezdődött: már tizennyolc esztendősen a Párizsi Opera első oboása volt, később a Bajor Rádió Szimfonikus Zenekara és az Európai Kamarazenekar szólistájaként is muzsikált.

A februári koncert után májusban Brahms újabb két magyar tánca, egy kihívást jelentő versenyműve és mélységeket megjáró szimfóniája kerül a Fesztiválzenekar műsorára.

Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet abszurditása? Nem véletlen. A világirodalom egyik legizgalmasabb magányos hőse ihlet minket, egy szélmalmokkal, és a valódi bűnnel szembeszálló szent fantaszta, az igazság groteszk bajnoka. Hogyan reagál a társadalmunk egy alig hetven kilós önjelölt huszárezredre? What would Kinizsi do?

Ajánló


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai…

“Az életet a haláltól elválasztó határ homályos és bizonytalan. Ki a megmondhatója, hol végződik egyik, és hol kezdődik a másik?”…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel