Program


j(A)zz! 40-Lungau Big Band featuring Ángela Tröndle

j(A)zz! 40-Lungau Big Band featuring Ángela Tröndle

Az Osztrák Kulturális Fórum fennállásának negyvenedik évfordulóját és a BMC-vel közös j(A)zz! sorozat negyvenedik koncertjét ünnepli Ángela Tröndle és a Lungau Big Band fellépése a Koncertteremben megrendezett julieumi gálaesten.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 2. hétfő, 19:00

A kísérletező kedvű bécsi énekesnő gyakran vesz részt táncosok, előadóművészek és filmesek műfajok közti projektjeiben, s különféle formabontó produkcióit már az Opus Jazz Clubban is hallhattuk. A neves osztrák Lungau Big Band 2015-ben kérte fel egy olyan dalciklus megkomponálására, amelyet Tröndle a big band élén maga ad elő. The Intentional Interference In A Recurring Dream címmel ekkor született meg a most hallható tíz, rendkívül személyes hangvételű dal, melyekben az énekesnő egyfajta zenei álomfejtésként az emlékezetről, feledésről és a félelmekkel való szembenézéséről beszél.

Közreműködik:

Ángela Tröndle - ének, zeneszerzés, hangszerelés

LUNGAU BIG BAND:
Johannes Berauer - karmester
Christian Kronreif, Hubert Pertl, Kurt Gersdorf, Herbert Hofer, Gernot Strebl - szaxofon
Andreas Pranzl, Joshi Öttl, Peter Stiegler, Horst Hofer - trombita
Alois Eberl, Stefan Konzett, Robert Bachner, Erwin Wendl - harsona
Roland Wesp - zongora, Fender rhodes
Pippo Corvino - synth-gitár
Stefan Padinger - nagybőgő
Wolfgang Rainer - dob

 

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ajánló


A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel