Program


Jövőre, veled, ugyanitt!

Jövőre, veled, ugyanitt!

A Bánfalvy Stúdió nagysikerű előadása a Csillebérci Szabadtéri Színház színpadán!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 11. péntek, 20:30

Doris boldog házasságban élő asszony, a kaliforniai Oakland-ből. George nős könyvelő, New Jersey-ből. A férfi és a nő véletlenül fut össze egy kaliforniai tengerparti fogadóban, ahová Doris egy vallási közösséghez, míg George egy üzleti partneréhez érkezik. Találkozásuk másnapján arra ébrednek, hogy egymás karjaiban töltötték az éjszakát. Mindkettejükkel először fordult ez elő, ám ettől a pillanattól fogva nem utoljára. Különös szerelmi kapcsolat kezdődik kettejük között, melynek lényege, hogy évente egyszer ugyanabban az időpontban, ugyanott egy kellemes hétvégét töltenek együtt. Azután mindketten mennek a dolgukra. De vajon meddig mehet ez így?

A darab évekig futott a Brodway-n, sikeres film is készült belőle Hollywoodban. Ez a romantikus vígjáték születése óta egyike a legnépszerűbb, a legtöbbet játszott daraboknak a világon. Az előadás során szemtanúi lehetünk egy kalandos, már-már groteszk szerelemnek, amely évtizedeket ível át, miközben különböző élethelyzetekben, más-más nő és férfi jelenik meg előttünk. Doris és George kapcsolata amellett, hogy bővelkedik helyzetkomikumokban, tükröt tart emberi kapcsolataink és szerelmi életünk elé is.

Hazánkban először Sztankay István és Schütz Ila vitte sikerre Bernard Slade művét. A kedves nézők egy nívós, igényes, hiteles és rendkívül szórakoztató produkciónak lehetnek szemtanúi, amire garancia a két főszereplő Bánfalvy Ági és Harmath Imre személye is, akik már eddigi színpadi, televíziós és filmes alakításaikkal is igazolták tehetségüket velősebb és könnyedebb műfajokban egyaránt. Előadásunk töretlen sikere bizonyítja, a Slade által a darabban felvetett megannyi kérdés és probléma időtállóságát, emberi kapcsolataink, a szerelem és a házasság tekintetében egyaránt.

 

A Csillebérci Szabadtéri Színház vezetősége a műsor és helyszínváltozás jogát fenntartja!

Ajánlatunk


Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel