Program


Kabóca Bábszínház - Az aranyszőrű bárány

Kabóca Bábszínház - Az aranyszőrű bárány

Kormos képpel mutogat
(bábelőadás 4-12 évesek számára)
Műsoridő: 50p
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 25. vasárnap, 10:00

Kormos István 12 magyar népmesét versformában írt meg. Ebből hármat használ fel az előadás: az első egy ostoba farkasról, a második furfangos parasztról, a harmadik pedig csudamód táncoló kecskéről szól. Eltérő formavilágokat teremtünk, melynek megalkotói: Balla Gábor, Makhult Gabi, Bérces Katalin. Ami a három mesét összefűzi: Kormos csodálatos verses szövege, valamint a zenei világ, melyet a színészek élőben játszanak hangszereiken (koboz, furulya, gitár, ritmushangszerek). A muzsikát Ágoston Béla szerzi, aki már számos táncszínházi és bábos előadáshoz teremtett erőteljes zenei világot.

Író: Kormos István
Rendező: Rumi László – Blattner Géza díjas
Báb és díszlettervező: Balla Gábor, Makhult Gabriella, Bérces Katalin
Zene: Ágoston Béla

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel