Program


Kabóca Bábszínház - Miú és Vau (BEMUTATÓ ELŐADÁS)

Kabóca Bábszínház - Miú és Vau (BEMUTATÓ ELŐADÁS)

Timo Parvela legemberibb állattörténeteiből kilenc, egyszerűségében is bonyolult mesét állítottunk bábszínpadra. Az előadást 3 éves kortól ajánljuk – nem csak gyerekeknek.
Műsoridő: 45p

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 15. vasárnap, 10:00

Timo Parvela meséi nyomán
Rendező: Kolozsi Angéla

Miú macska, Vau pedig kutya. Barátok. A legjobb barátok az egész világon.
A legjobb barátok szinte mindent együtt csinálnak. Biciklivel átkerekeznek a Hold ezüsthídján. Máskor bolhapiacot rendeznek. Előfordul, hogy míg az egyikük énekversenyen indul – addig a másik ugyanezen a versenyen zsűrielnök lesz. A legjobb barátok jó vesztesek – és néha rossz győztesek… A legjobb barátok tudják egymásról, hogy a másik nem tökéletes – de ezt cseppet sem bánják. A legjobb barátokkal lehet a legnagyobbakat veszekedni. A legjobb barátokkal mindent elölről lehet kezdeni.

 

 

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


Havasi Balázs zongoraművész újra a Tokaj Fesztiválkatlanban ad koncertet 2024. augusztus 10-én!

Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel