Program


Kabóca Bábszínház - Miú és Vau (BEMUTATÓ ELŐADÁS)

Kabóca Bábszínház - Miú és Vau (BEMUTATÓ ELŐADÁS)

Timo Parvela legemberibb állattörténeteiből kilenc, egyszerűségében is bonyolult mesét állítottunk bábszínpadra. Az előadást 3 éves kortól ajánljuk – nem csak gyerekeknek.
Műsoridő: 45p

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 15. vasárnap, 10:00

Timo Parvela meséi nyomán
Rendező: Kolozsi Angéla

Miú macska, Vau pedig kutya. Barátok. A legjobb barátok az egész világon.
A legjobb barátok szinte mindent együtt csinálnak. Biciklivel átkerekeznek a Hold ezüsthídján. Máskor bolhapiacot rendeznek. Előfordul, hogy míg az egyikük énekversenyen indul – addig a másik ugyanezen a versenyen zsűrielnök lesz. A legjobb barátok jó vesztesek – és néha rossz győztesek… A legjobb barátok tudják egymásról, hogy a másik nem tökéletes – de ezt cseppet sem bánják. A legjobb barátokkal lehet a legnagyobbakat veszekedni. A legjobb barátokkal mindent elölről lehet kezdeni.

 

 

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel