Program


Kabóca Bábszínház - Szegény Dzsoni és Árnika

Kabóca Bábszínház - Szegény Dzsoni és Árnika

A Kabóca Bábszínház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem koprodukciója.
Műsoridő: 45p

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 27. kedd, 14:00

Szegény Dzsoni a világ legszabadabb emberének vallja magát, egészen addig, amíg meg nem ismerkedik Árnika királykisasszonyal, Östör király leányával. Onnantól kezdve Szegény Dzsoni a saját szívének rabja lesz: beleszeret Árnikába, és Árnika is belé. Ám a Százarcú boszorkány rettentő átokkal sújtja őket: ha Dzsoni ember, akkor Árnika kacsává változik, ha pedig Árnika ember, akkor Dzsoniból lesz kacsa. A szerelmesek egyetlen vágya, hogy újra egyformák legyenek, ezért útnak indulnak, hogy megkeressék a Hétfejű tündért, aki talán feloldhatja az őket sújtó átkot.

Színpadi adaptáció, dramaturg: Nagy Orsolya
Konzulens: Ellinger Edina

Az előadás létrehozásában közreműködő alkotók: Kármán Dániel, Raffai Péter, Szabó Mátyás Péter, Teszárek Csaba, Wagner-Puskás Péter
Külön köszönet: Bodor Katalin, Gulyásné Dóczi Lívia, Hoffer Károly, Pájer Lilla, Szalai Dávid, Tihanyi Attila
Rendezte és játssza: Pájer Alma Virág eh.


Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Ajánló


Színes, magyar, történelmi kalandfilm, 128’ R. Lóth Balázs Sz. Berettyán Nándor, Mosolygó Sára, Horváth Lajos Ottó

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel