Program


KAFF 2017 - Ethel és Ernest

KAFF 2017 - Ethel és Ernest

Válogatás a 2017-es Kecskeméti Animációs Filmfesztivál programjából, 94 perc, 2017
angol nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 30. szombat, 16:30

Rendező: Roger Mainwood

KAFF szignál - Horesnyi Máté 0:00:50

Az 1998-as nagy sikerű brit szerző és illusztrátor könyve alapján készült, gyönyörűen kézzel rajzolt, egészestés animációs film Raymond szülei - Ethel és Ernest - igaz történetét mutatja be. Átlagos londoni családot ismerünk meg, akik különleges eseményekkel és hatalmas társadalmi változásokkal teli időszakot élnek meg.

A filmet készítette a Lupus Films Production, Lupus Films Production és a Cloth Cat Animation. A film elkészítését támogatta: Film Fund Luxembourg, Ffilm Cymru Wales, BFI's Film Fund, BBC, the Little Film Company, the National Lottery through the arts council of Wales, the Welsh Covernment, Universal Pictures.

Ajánlatunk


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek…

A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel