Program


Kakaókoncert-autizmusbarát előadás

Kakaókoncert-autizmusbarát előadás

A Budapesti Fesztiválzenekar március 18-án Kakaókoncertet ad autizmussal élő gyerekeknek, de a jól megszokott felépítésű hangverseny ugyanúgy nyitott mindenki más számára is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 22. vasárnap, 12:00

Bár az autista gyerekeknek egy színházi előadáson vagy egy koncerten való részvétel nehéz lehet, felkészüléssel és a környezet megfelelő alkalmazkodásával számos hétköznapi esemény élményt jelenthet számukra. Éppen úgy, ahogyan a buszok alacsony padlójával, vagy egy rámpával egy kerekes székes személy is bejuthat korábban megközelíthetetlen helyszínekre, egy-egy apró, de értő változtatással az autizmussal élő személy is részese lehet olyan eseményeknek, amelyekből korábban kimaradt. Ezért szeretne most tenni a Fesztiválzenekar is. Az autizmusbarát módon támogatott Kakaókoncert kiszámíthatóvá, érthetővé és biztonságossá, így élvezhetővé teszi számukra a programot.

Az autizmusról és arról, mennyiben más egy autista kisgyerek számára egy koncertélmény, a Nemzetközi Cseperedő Alapítvány honlapján olvashatnak.

Az Autizmusbarát Kakaókoncertek a Budapesti Fesztiválzenekar és a Nemzetközi Cseperedő Alapítvány együttműködésében valósulnak meg.

Ajánlatunk


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel