Program


Kaltenecker Zsolt: Solo Electric Keyboard Music

Kaltenecker Zsolt: Solo Electric Keyboard Music

Kaltenecker Zsolt Revisited című szólózongora lemezének bemutatója egy évvel ezelőtt volt az Opusban. A lemezre az elmúlt 25 évben írt kedvenc saját darabjaiból válogatott.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 14. csütörtök, 21:00

Zsolt eredeti elképzelése szerint a Revisited dupla album lett volna, a második korongon nem akusztikus zongorán, hanem Nord billentyűs hangszereken készült felvételekkel. A felvételek megkezdésekor aztán úgy érezte, hogy jobb mégis különválasztania a kettőt, és az elektronikus anyaggal külön, egy későbbi időpontban foglalkozni.

Ezen a koncerten tehát kizárólag Kaltenecker darabokat hallhatunk Nord hangszereken, köztük sok átírt régebbi és új darabját, improvizációkat és néhány számot a Revisited-ről is.

Közreműködik:

Kaltenecker Zsolt - billentyűs hangszerek

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel