Program


Kamarazenei koncertek - Wagner Nyomában III.

Kamarazenei koncertek - Wagner Nyomában III.

Zenekari hangversenyek - Kamarazenei koncertek
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 19. szombat, 16:00

Az Opera mint a Filharmóniai Társaság muzsikusainak munkaadója, s egyben a magyar filharmonikus muzsika 1838 óta folyamatos működést felmutatni képes legelső intézménye, hangversenyműködésében őrzi a Filharmóniai Társaság nevét: kamarasorozatának elnevezése is erre utal. Ugyanakkor él tovább az Egyesület is, amely gazdag, az Opera zenekarának lassan 180 esztendős történelménél csak kevéssel fiatalabb működésének tárgyi emlékeit feldolgozza, szerződés alapján működik együtt az Andrássy úti intézménnyel, és a zenekari művészek operai szabadsága idején hangversenyeket szervez a régi elnevezés megtartásával.

WAGNER NYOMÁBAN III. 

Strauss: Capriccio (vonós szextett) – Introductio

Strauss: Szerenád

Strauss: Metamorphosen

 

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Ajánló


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel