Program


Kamionosok és prostik party

Kamionosok és prostik party

Természetesen idén is megtartjuk a kamionos parkolóban a felvezető bulit mely után több helyszínen több stílusban szórakozhatsz a legnépszerűbb előadókkal és dj-ékkel az ország legnépszerűbb beöltözős buliján!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 5. szombat, 21:00

Öltözz be Te is emeld ezzel is a hangulatot melyet minden évben felülmúlhatalannak hiszünk aztán a következő augusztusban mindíg újraírjuk a történelmet.
Írd be a naptáradba augusztus 5-ét amikor nem kérdés hol fogod tölteni az éjszakát, várunk a lassan évtizedes múltra visszatekintő "jelmezes " buliba Esztergom és Tát között a Duna partján az Ice Beachen!

21:00-tól INGYENES FELVEZETŐ BULI A PARKOLÓBAN!
MINDEN ITAL 300 FORINT! BALLANTINES, JAGERMEISTER, BACARDI, BOLS VODKA, SILVER TOP GIN, JOSÉ QUERO TEQUILA, HEINEKEN BOMBA ENERGY DRINK COCA ÜDÍTŐK!

Színpadon: G.W.M. Bárány Attila Tommy B

23:00-tól az Ice Beachen 3 helyszínen 3 stílusban döbörög tovább a buli!
Stage 1: MINIMAL ♥ TECHNO

SZECSEI
PUREBEAT
ANDREWBOY
STEVE JUDGE
DANIEL NIKE
JACKWELL
MIAMISOUL

Stage 2: EDM

BÁRÁNY ATTILA
ANTONYO
YAMINA
TOMMY B.
STUKA

Stage 3: LATIN R'N'B DANCE DEEP HOUSE

HORVÁTH TAMÁS
MARIO
DJ MILLER

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel