Program


KARÁCSONYI ÁLOM

KARÁCSONYI ÁLOM

"Ha felnőttként megőrizzük gyermeki lelkünket, akkor mindig nyitva áll előttünk az álmok és a mesék varázslatos világa."

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 26. kedd, 10:30

Pille Tamás: KARÁCSONYI ÁLOM (bemutató)

Bimbi pont olyan mint a többi kislány, mégis amikor elalszik csodálatos dolgok történnek vele. Kedvenc játékai egy jóságos Tündér segítségével megelevenednek és ki sem fogynak a meséből. Amikor felébred, már ő is tudja: "Ha felnőttként megőrizzük gyermeki lelkünket, akkor mindig nyitva áll előttünk az álmok és a mesék varázslatos világa."

Szereplők:
Illés-Nagy Maja – Bimbi
Fábián Nikolett – Tündér
Zalai Tamás – Bohóc
Nyáry Detti – Anya-Hajasbaba
Kalmár Gery – Herceg
Lóránt Krisztina – Boszorkány
Kaszányi Roland – Robot
Pille Tamás – Bábjáték

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át New Yorkig a világ minden táján ünnepli a közönség.

François Leleux a világ egyik legjobb oboaművésze, egyszersmind kiváló karmester. A Nemzeti Filharmonikus Zenekarhoz az utóbbi években úgyszólván „hazajár”: koncertjei rendre lelkes sikert aratnak és visszahívást eredményeznek. Pályája igen korán kezdődött: már tizennyolc esztendősen a Párizsi Opera első oboása volt, később a Bajor Rádió Szimfonikus Zenekara és az Európai Kamarazenekar szólistájaként is muzsikált.

Ajánló


Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak…

A jazz, blues, rock és funk iránt egyaránt fogékony gitáros, Mike Gotthard ezen a novemberi estén saját jazz-rock világába hívja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel