Program


KARÁCSONYI ÁLOM

KARÁCSONYI ÁLOM

"Ha felnőttként megőrizzük gyermeki lelkünket, akkor mindig nyitva áll előttünk az álmok és a mesék varázslatos világa."

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 26. kedd, 10:30

Pille Tamás: KARÁCSONYI ÁLOM (bemutató)

Bimbi pont olyan mint a többi kislány, mégis amikor elalszik csodálatos dolgok történnek vele. Kedvenc játékai egy jóságos Tündér segítségével megelevenednek és ki sem fogynak a meséből. Amikor felébred, már ő is tudja: "Ha felnőttként megőrizzük gyermeki lelkünket, akkor mindig nyitva áll előttünk az álmok és a mesék varázslatos világa."

Szereplők:
Illés-Nagy Maja – Bimbi
Fábián Nikolett – Tündér
Zalai Tamás – Bohóc
Nyáry Detti – Anya-Hajasbaba
Kalmár Gery – Herceg
Lóránt Krisztina – Boszorkány
Kaszányi Roland – Robot
Pille Tamás – Bábjáték

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel