Program


Király Viktor
4

Király Viktor

Lemezbemutató nagykoncertet ad Király Viktor. Napjaink egyik legnépszerűbb magyar énekese december 22-én 19:30 órától a budapesti MOM Sport Rendezvényközpontban adja elő először új albumán szereplő dalait.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 22. péntek, 19:30

Az elmúlt időszakban több tévéműsorban t is feltűnő Király Viktor teljes gőzzel készül és fókuszál decemberi nagykoncertjére.

A negyedik Megasztár-sorozat győztese hónapok óta Amerika és Magyarország között ingázva dolgozik vadonatúj lemezén többek közt olyan neves zeneszerzőkkel, mint Závodi Marcel vagy Doma. A jóképű énekes karrierje utolérhetetlenül ível felfelé. Kedvessége és profizmusa lenyűgözi a közönségét, színpadi jelenléte, hangja és kisugárzása  utánozhatatlan.

A minőség, profizmus, elegancia, trendiség a védjegye.

Király Viktor év végén megjelenő albumában több múltbéli emléket is feldolgoz gyerekkoráról illetve a szerelemről.

„Olyan zenék lesznek a lemezen, amik nagyon közel állnak hozzám. Nagyzenekarral, fúvósokkal, táncosokkal készülünk a nagykoncertre. Igazi hullámvasút lesz tele érzelmes és pörgős dalokkal” – fogalmazott az előadó.

Az album megjelenésének pontos időpontját egyelőre nem tudni, de az biztos, hogy legalább egy hónappal a december 22-i koncert előtt piacra dobják, így a nagyközönség  is megismerheti .

Ajánlatunk


zenés vígjáték

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel