Program


Kiss Flóra Trió

Kiss Flóra Trió

Kiss Flóra továbbra is az alkalmi formációk közé sorolja trióját, dacára annak, hogy már jó ideje változatlan felállással koncerteznek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 12. csütörtök, 20:00

 A népszerű énekesnő előszeretettel hódol a könnyedebb műfajoknak, amiket gyakran fűszerez saját, jazzből érkező stílusával, amitől aztán akár egy Jeff Buckley dal is újszerűvé, különlegessé válik. A különböző irányzatokból – electro, hip-hop, pop, jazz – érkező zenészek tovább színesítik a repertoárt. Így aztán nem tartják ördögtől valónak például az elektromos dob hangzását Kaper Invitation-jével társítani, de jó néhány további példát is hozhatnánk még a műfajok fiatalos ötvözésére, melyet a zenekar tagjai bátran vállalnak be.

Ahogy arra már korábban is volt példa, a formáció ezúttal is vendéggel egészül kvartetté a kiváló nagybőgős, Miskolczi Márk személyében. A koncert különlegességét az is fokozza, hogy a zenekar évente csupán egy-két alkalommal áll színpadra. Az Opus Jazz Club és közönsége kezdettől fogva tárt karokkal és lelkesedéssel fogadta őket, így a visszajáró rajongók jól tudják, mire számíthatnak: fiatalos energiára, friss újragondolásokra, örömzenére.

Közreműködik:

Kiss Flóra - ének
Tempfli Erik - zongora
Jancsovics Máté - dob
Miskolczi Márk - nagybőgő

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó…

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel