Program


KISS Forever Band - Iron Maidnem

KISS Forever Band - Iron Maidnem

KISS FOREVER BAND - 19. születésnapi koncert

vendégzenekar: Asphalt Horsemen  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 24. péntek, 19:30

➽ NIGHT OF DEMONS
➽ IRON MAIDNEM
➽ KISS FOREVER BAND

A különböző formációkból is ismeretes KISS FOREVER BAND tagok ’95-ben egyesítették erőiket – vagy nevezzük zenei tudásnak és közös KISS szeretetnek -, hogy kedvenc zenekaruk dalait eljátszhassák a színpadon. Az E-Klubban szervezett Sztárok Együtt a Színpadon elnevezésű estjein való szereplés és hatalmas siker után a tagok úgy döntöttek, együtt maradnak, és ennek már 22 éve! 

➽ MENETREND // RUNNING ORDER

20.00 KAPUNYITÁS // DOORS

Ajánlatunk


Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a…

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel