Program


Kölcsönlakás

Kölcsönlakás

Ray Cooney - John Chapman: KÖLCSÖNLAKÁS
bohózat két részben




 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 30. szerda, 19:00

Az elegáns londoni emeleti lakás Philipé és Johannáé.

Hetek óta tartó renoválás, nagy fölfordulás.

 Philip & Henry sikeres gyermekkönyv-kiadók, iroda a földszinten.

 Henry nagy nőcsábász.

Philip a feleségével vendégségbe készül, addig Henry a volt barátnőjével randizna társa lakásában. Nem tudja, hogy felesége is erre készül újdonsült lovagjával.

 S van, amiről egyikük sem tud: a fölújításán dolgozó belsőépítész is épp szerelmi légyottra készül a szobalánnyal.

 A teljes káosz közepébe érkezik meg váratlanul a meglehetősen prűd hírében álló híres mesekönyv-író, akire a kiadó már régóta fente a fogát…

Nem véletlenül nevezik Ray Cooney-t az angol Feydeau-nak. A közel ötven éve, 1969-ben írt vígjátékuk folyamatosan műsorán szerepel a világ színházainak. Ez sem véletlen.

Ajánlatunk


A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel