Program


Kórusünnep / BTF 2018

Kórusünnep / BTF 2018

Immár hagyományként, harmadik alkalommal gyűlnek össze a Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége, a KÓTA közreműködésével a legnevesebb hazai kórusok, hogy a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében nagyszabású műsorral kedveskedjenek a kóruszene kedvelőinek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 14. szombat, 19:00

Ezúttal a Vigadó történelmi falai között csendülnek fel az európai kóruszene legszebb alkotásai, többek között opera- és oratóriumrészletek a V4-országok zeneszerzőitől, például Erkeltől és Smetanától.

A Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetségével közös program.

Ajánlatunk


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel