Program


Kulturális kérdés vagy sem?

Kulturális kérdés vagy sem?

Angol nyelven magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 27. vasárnap, 20:30

„Egy erdős országút szélén éltünk a nagyszüleimmel, szekerünk volt, sátrunk, meg egy öreg lovunk. Anya ránk adott egy egyberuhát és Johnny-t meg engem kikötött a sátorhoz, mert félt, hogy elütnek minket az autók. Egyik nap jött arra egy rendőr, és anya elmagyarázta, azért kötött ki minket, mert neki el kellett mennie fáért meg vízért, apám pedig vadászik.  A rendőr azt mondta, oldozzon el minket és hozott rőzsét meg vizet is. Megkérdeztem anyát, jó, a kikötözést értem, de miért voltunk lányruhában?”

Az ír traveller alkotó saját lányával beszélget, aki nem akar iskolába járni. Annak érdekében, hogy meggyőzze őt, feleleveníti gyerekkorát, és számos kemény, máskor mulatságos történettel vezeti rá lányát, hogy a tanulás igenis fontos.

író:: Michael Collins
előadja: Michael Collins és catharine Collins

Az előadás után közönségtalálkozó az alkotóval.

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel