Program


Kutyák szigete

Kutyák szigete

Kutyák szigete
animációs, fantasy, kaland, sci-fi, vígjáték, Egyesült Királyság–Németország, 101 perc, 2018
angol nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 5. csütörtök, 20:30

Rendező: Wes Anderson

Forgatókönyvíró: Wes Anderson
Operatőr: Tristan Oliver
Szereplők: Bryan Cranston, Edward Norton, Bill Murray, Jeff Goldblum, Liev Schreiber, Scarlett Johansson, Tilda Swinton

Wes Anderson új filmje a 2018-as Berlinale nyitófilmje és egyik nagy szenzációja volt. Korábban soha nem fordult még elő, hogy a rangos fesztivál animációval indult volna – nem így a Titanic, amelyet épp Anderson egyik korábbi műve, A fantasztikus Róka úr nyitott 2010-ben. A Kutyák szigete hőse Atari Kobajasi, a korrupt polgármester 12 éves nevelt fia. Amikor egy rendelet értelmében Megaszaki összes kutyáját egy hulladéklerakóként használt szigetre száműzik, Atari egymaga indul apró repülőjén a Szemét-szigetre, hogy felkutassa testőrkutyáját. Ott egy falkányi új barát segítségével belevág nagy kalandjába, amely megváltoztatja az egész város jövőjét. A szereplőknek olyan világsztárok kölcsönzik a hangjukat, mint Edward Norton, Bill Murray, Jeff Goldblum, Scarlett Johansson és Tilda Swinton.

 

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Bodó Viktor új előadása az önsegítő függő csoportok mintájára és igaz történetek alapján készül. A csoport olyan szélsőséges karakterek találkozóhelye, akik egyébként soha nem ülnének le egymással. Történeteikben a reália keveredik a mindennapi abszurddal, a dráma a tragikomédiával. Egy ilyen kétórás gyűlésen megtörténhet minden, ami csak elképzelhető, és az is, ami nem.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel