Program


Legyetek jók, ha tudtok

Legyetek jók, ha tudtok

Az 1500-as évek Rómája. Fülöp atya elhagyott gyermekeket nevel egy düle-dező templomban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 26. szerda, 15:00

Luigi Magni és Bernardino Zapponi filmje alapján magyar színpadra írta: Vajda Katalin

Színmű 2 részben

Az 1500-as évek Rómája. Fülöp atya elhagyott gyermekeket nevel egy düle-dező templomban. Koldulással teremt elő számukra élelmet, ruhát, s min-dent, ami a túléléshez szükséges. Végtelen türelemmel és odaadással terelgeti a nyiladozó értelmeket a helyes irányba. Ez azonban felingerli a sátánt, aki hatalmát látja veszélyben a pap jóságos, alázatos, és szeretettel teljes tény-kedése miatt. Megindul hát az örök rangadó, a jó és a rossz küzdelme. Köz-pontjában Cirifischio, a római utcagyerek. Az ördög számtalan alakban pró-bálja a maga oldalára állítani a kis csavargót, akinek egyetlen lehetősége a helyes úton való megmaradásra Fülöp atya szeretete.
A Néri Szent Fülöp életét feldolgozó olasz filmből készült színdarab igazi családi program, amiben szülők és gyerekek kompromisszum nélkül megta-lálják a maguk szórakozását. S mindannyian magukkal vihetik a mára szál-lóigévé vált mondatot; Legyetek jók, ha tudtok.

 

 

Ajánlatunk


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel