Program


Lenni, Lenni, Lenni
11

Lenni, Lenni, Lenni

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 2. csütörtök, 19:00

- Ady-rítus három főre (45 perc)

Szereplők: Bánfi Kata és Egyed Brigitta
Hegedűn közreműködik: Kiss Enikő
Forgatókönyvíró, rendező: Halmy György

„Lenni kell, lenni, lenni” – szívekbe találnak a súlyos kezdő szavak „Élünk, vagy nem?”- hasít a csöndbe a kérdés, amit talán ugyanígy már többször föltettünk magunknak. „Tartsd magad” – ó, ezt tudjuk, már elég régen erről szól az életünk. És mégis: „Szép az Élet, ha sugárzik,/ Szép az Élet, hogyha másik,/ Szép az Élet, ha hibázik/ S szép a Halál, ha sírt ás itt.” – értjük ezt is nagyon. „Hunytán, fogytán van már a tűz./ Orv gallyakat nem ulom: milyen öröm/ Dideregni.”

Az előadás kivételes színészi lehetőség a két főszereplőnek és a hegedűművésznőnek.  A problémáinkkal való szembenézés és a mindennapjaink életérzése megjelenik estünkben, egy ember különböző énjei feleselnek, beszélgetnek egymással. A mindenkiben meglévő fekete és fehér, a bohóc és a gondolkodó, a filozófus és a mindennapok életszemlélete, a vidámság és a kétkedés, mindez az életünk része. A zene az a dimenzió, amely segít megteremteni a harmóniát, ami a nőben is meglévő két pólust kiegyensúlyozza. A női létnek harmóniára törekvése párbeszédekben és zenében.

Ajánlatunk


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel