Program


Ludas Matyi - BonBon Matiné

Ludas Matyi - BonBon Matiné

Az igazságért megharcoló libapásztor tanulságos történetének megzenésített változatával a Balogh-Lukácsházi szerzőpáros ismét egy humoros, kedves történetet dolgozott fel, változatlan céllal: a legifjabbakkal is szeretnék megkedveltetni a hangszerek és koncerttermek világát Kosztándi Orsolya élő illusztrációival.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 24. vasárnap, 10:30

Lúdas Matyi, a furfangos libapásztor történetét minden magyar gyerek ismeri. A korábbi nagy sikereken felbuzdulva – Egy másik kiállítás képei, Tuba Tóbiás, Erdei Vigasságok, Kistigris – a kifejezetten gyerekeknek alkotó szerzőpáros ismét egy humoros, kedves történetet dolgozott fel. A Balogh-Lukácsházi szerzőpáros ezúttal Ludas Matyi történetét zenésítette meg. A cél változatlan: megkedveltetni a legifjabbakkal a hangszerek és koncerttermek világát. Ennek megfelelően a BA-LU Eufórikusokban a budapesti szimfonikus zenekarok legkiválóbb művészei működnek közre, így Lukácsházi Győző vezetésével a gyerekek a műsor első felében megismerkedhetnek a fuvolával, trombitával, klarinéttal, hegedűvel, nagybőgővel. Ezt követi a műsor koncert része, ahol a már megismert hangszereket az egyes szereplőkkel társítva, a gyerekek nem csak a szöveg mentén, de a zene nyelvén is követni tudják a történetet. Balogh Sándor kedves zenéje, a történet varázsa és a profi tolmácsolás a legkiválóbb lehetőséget nyújtja ahhoz, hogy valaki meghallja és megszeresse a klasszikus zenét. Ráadásul ezúttal Kosztándi Orsolya grafikusművésznek köszönhetően a közönség a történetet élő illusztrációkkal is követheti, nemcsak a zenei történéseken.

A BonBon Matiné előadása.

Előadja a BA-LU Eufórikusok.

Zeneszerző: Balogh Sándor 
Benedek Elek népmeséjét átdolgozta: Lukácsházi Győző 
Élő illusztráció: Kosztándi Orsolya

Ajánlatunk


A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig egytől egyig slágerré váltak. Üde, életigenlő, egyszerre bájosan szórakoztató és mélyen humánus történet szeretetről, családról, összetartásról – és persze szerelemről. Igazi gyöngyszem!

Ajánló


A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel