Program


Lúdas Matyi - zenejáték
5

Lúdas Matyi - zenejáték

BALOGH SÁNDOR–LUKÁCSHÁZI GYŐZŐ: LÚDAS MATYI – ZENEJÁTÉK


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 1. péntek, 11:00

Az Szolnoki Szimfonikus Zenekar az idei évadban is folytatja hagyományos ifjúsági hangversenysorozatát. Az általános iskolások ezúttal Lúdas Matyi történetének megzenésített változatával ismerkedhetnek meg.

Lúdas Matyi, a furfangos libapásztor történetét minden magyar gyermek ismeri. Fazekas Mihály népmesei szálakkal átszőtt elbeszélő költeményét a Balogh–Lukácsházi szerzőpáros zenésítette meg. A kifejezetten gyerekeknek alkotó
művészek a Lúdas Matyival ismét egy humoros, kedves történetet dolgoztak fel. A cél mindig ugyanaz: megkedveltetni a legifjabbakkal a hangszerek és koncerttermek világát. A gyerekek megismerkedhetnek a fuvolával, trombitával, klarinéttal, hegedűvel és nagybőgővel, majd a zene nyelvén is követni tudják a történetet. Balogh
Sándor kedves zenéje, a történet varázsa a legkiválóbb lehetőséget nyújtja ahhoz, hogy a gyerekek megszeressék a klasszikus zene világát.

KÖZREMŰKÖDIK: MINERVA BÁBCSOPORT
NARRÁTOR: MUNKÁCSYNÉ DANYI ZSUZSANNA

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel