Program


Maszmók Afrikában

Maszmók Afrikában

Vertig Tímea: MASZMÓK AFRIKÁBAN
Rendező: Urmai Gábor

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 24. csütörtök, 14:00


Kokoró, a kis krokodil megszökik otthonról és nekivág a szavannának. Útközben számtalan kalandba keveredik, megismeri a szavanna lakóit, mindeközben rájön, hogy éhes, szomjas, és nagyon szeretne már inkább hazamenni. Szerencsére találkozik Maszmókkal, a nagy utazóval, aki segít neki hazatalálni, pedig az nem olyan egyszerű…

Az előadás különlegessége, hogy az afrikai zenét és dalokat maguk a színészek játsszák élőben, autentikus hangszereken (dobok, csörgők, egyéb ritmushangszerek), a jelenetek humorát pedig nemcsak a gyerekek élvezhetik.

Az előadás eredeti változatát a Picaro Művészeti Produkciós Műhely mutatta be Budapesten. Most az eredeti előadás egyik alkotója, társulatunk tagja, Urmai Gábor készíti el belőle saját változatát Nyíregyházán, a kicsiknek és a velük színházba jövő felnőtteknek egyaránt.

Bemutató: 2018. április 6., péntek 17 óra – MŰvész Stúdió

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel