Program


Megszakított repülés, avagy szerelmem, Viszockij (Marina Vlady önéletrajzi regénye alapján)

Megszakított repülés, avagy szerelmem, Viszockij (Marina Vlady önéletrajzi regénye alapján)

A MEGSZAKÍTOTT REPÜLÉS, AVAGY SZERELMEM, VISZOCKIJ

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 9. péntek, 19:00

Marina Vlady önéletrajzi regényét színpadra alkalmazta GERGELY LÁSZLÓ

Előadja: BÁLINT MÁRTA

A monodráma az orosz származású, nagy francia filmcsillag, Marina Vlady és az orosz-szovjet zenész és költő, a brezsnyevi Oroszország híres-hírhedt művész-istene, polgárpukkasztó bárdja, Vlagyimir Viszockij viharos, önpusztító szerelmét és Viszockij tragikus halálát örökíti meg. A két ember mennyet és poklot megjáró szerelme és házassága mintha maga is költészet, különös hangulatú dráma lenne: két sajátos intenzitással lobogó lélek játéka és harca élettel, halállal, múlttal, jelennel, egymással – egymásért. A darab ezen túlmenően a francia színésznő és az orosz művész viharos kapcsolatán keresztül a jelenkorra aktualizált korrajzot ad a hidegháborús Európa viszonyairól is. Fontos morális üzenetet hordoz arról, hogy a tehetség és az örök emberi értékek (mint az erkölcsi tartás, a szerelem megtartó ereje, a hit és a szabadságvágy) érvényre jutnak a diktatúrának a legtisztább emberi kapcsolatokat is bomlasztó hatásával szemben, még akkor is, ha ehhez egyéni tragédiák, önpusztító szenvedések sorát kell átélni.

Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

bohózat két felvonásban

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel