Program


Middlemist Red

Middlemist Red

A hazai rock szcénában egyedülálló és rendkívül tehetséges fiatalokból álló csapat a Middlemist Red ad különleges ünnepi koncertet a Trafóban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 27. szerda, 20:00

A Middlemist Red az atmoszférikus és pszichedelikus rock hangzásainak egyvelegében találta meg új hangját, mely egyszerre mutat tiszteletet a műfaj teremtőinek, egyben újraértelmezi azt egy 21. századi környezetben.
Volt már lehetőségük játszani olyan zenekarok előtt, mint a Preoocupations (ex-Viet Cong), Black Lips vagy a Wooden Shjips. De volt közös fellépésük a Pauw-val, Carnival Youth-szal, Disraeli Gears-szel is. A tagok változatos műfajokból merítik inspirációjukat, ám a legjobban a The Doors, a The Horrors és a Tame Impala hatása érződik a kész anyagokon.
A Ripple Soul névre keresztelt második albumuk 2016 november végén debütált. Az új lemez elsőre újszerű lehet, de az ismerős dallamok hamar visszahozzák a hallgatót, míg a friss szereplőként megjelenő szintetizátorok még magával ragadóbb atmoszférát adnak a hangzásnak.
 
A Middlemist Rednek 2014-ben fordult nagyot a világ, mert akkor nyerték meg a Deezer nemzetközi tehetségkutatóját. Azóta az összes jelentős hazai fesztivál szinte állandó meghívottjai, rajongóik tábora pedig egyre csak sokasodik.
 
Nóvé Soma - ének, gitár / vocal, guitar
Papp Dávid - gitár / guitar
Ürögdi Ábel - dob, vokál / drums, vocal
Deli Soma - basszusgitár, vocal /  bass guitar, vocal

Ajánlatunk


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel